Foto’s Van Volledig Metalen Galaxy A5 en A3 Gelekt

Samsung Galaxy A5 A3Via Android Mexico zijn enkele foto’s gelekt van de Samsung Galaxy A5 en de Galaxy A3. Deze smartphones zijn interessant omdat de behuizing van beide toestellen volledig uit metaal zijn gemaakt.

Het Twitter-account Android Mexico lekt wel vaker foto’s van onaangekondigde toestellen en ditmaal zijn de Galaxy A5 en de A3 aan de beurt. Volgens de bron is de behuizing van beide toestellen volledig gemaakt van aluminium en kan de achterkant niet worden verwijderd.

Samsung Galaxy A5

De Galaxy-A is een nieuwe lijn van Samsung waarvan eerder al de Galaxy Alpha is uitgebracht. De Galaxy A5 en A3 beschikken echter over een volledig metalen behuizing waar de Galaxy Alpha alleen over metalen zijkanten beschikt.

De adviesprijzen van de Galaxy A-toestellen zullen lager liggen dan die van de Galaxy S-lijn. De A5 zal waarschijnlijk beschikken over een 5-inch display, een Snapdragon 400-processor, een 13 megapixel camera en een 2330 mAh accu. De adviesprijs zal ergens tussen de 400 en 500 euro komen te liggen, aldus de geruchten. De A3 zal nog goedkoper zijn en beschikken over dualSIM-ondersteuning.

via [nutech]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.