Samsung Galaxy A90 5G Officieel Aangekondigd

Samsung-Galaxy-A90-5GSamsung heeft in thuisland Zuid-Korea de Samsung Galaxy A90 5G aangekondigd. De smartphone heeft krachtige specificaties en ondersteuning voor 5G en DeX.

De nieuwste smartphone voor in de Galaxy A-serie beschikt over een 6,7-inch Super AMOLED-scherm met een Full HD+ resolutie, een waterdruppelnotch en een in-display vingerafdrukscanner. In de druppelnotch zit een 32MP selfie-camera. Achterop vinden we een driedubbele camera bestaande uit een 48MP reguliere lens, een 8MP groothoeklens en een 5MP dieptelens.

Intern beschikt de Galaxy A90 5G over een Snapdragon 855-processor, een 5G-modem, 6GB of 8GB werkgeheugen, 128GB opslagruimte die je kunt uitbreiden met een microSD-kaart en een 4500 mAh accu met ondersteuning voor 25W snelladen. Ook heeft de smartphone ondersteuning gekregen voor Samsung Dex, waardoor je de Galaxy A90 5G kunt gebruiken als desktop pc.

De smartphone zal eerst in Zuid-Korea worden uitgerold, waar 5G al veel actiever in gebruik is. Later komt de smartphone ook naar andere landen, maar vanwege de beperkte 5G-verbinding in Nederland verwachten we niet dat Samsung de Galaxy A90 5G in ons land zal uitbrengen.

Samsung-Galaxy-A90-5G_5

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *