Ook Nexus 4 Krijgt Lollipop-update

android-5.0-lollipopDoordat Google tijdens de aankondiging van Android 5.0 (Lollipop) niet melde dat de Nexus 4 ook een update naar deze nieuwe Android-versie zal ontvangen, waren veel Nexus 4 eigenaren teleurgesteld. Een medewerker van Google heeft nu laten weten dat dit een foutje was en dat de Nexus 4 wel degelijk een Lollipop-update zal ontvangen.

De Nexus 4 is ongeveer twee jaar oud, maar zal nog steeds worden voorzien van de nieuwste Android-update, zo heeft Google-medewerker Sascha Prüter laten weten. Google liet tijdens de aankondiging weten dat de Nexus 5, Nexus 7, Nexus 10 en Google Play Edition-toestellen een Lollipop-update zullen ontvangen. De Nexus 4 werd niet genoemd. Volgens Prüter was dit echter een “klein foutje” en zal de Nexus 4 ook een update naar Android 5.0 (Lollipop) ontvangen.

Ook Motorola heeft bekend gemaakt dat de Moto X, de Moto G en de Moto E een Lollipop-update zullen ontvangen. Wanneer de update voor de Moto-toestellen en de Nexus-toestellen zal worden uitgerold is nog niet bekend.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.