“Xperia Z4 Is Het Enige Vlaggenschip Van Sony In 2015”

Sony Xperia Z3Sinds 2013 introduceerde Sony om het half jaar een nieuw vlaggenschip, maar hier stapt het Japanse bedrijf volgens AndroidOrigin echter van af. In 2015 zal Sony alleen de Xperia Z4 aankondigen.

In augustus heeft Sony’s financieel directeur, Kenichiro Yoshida al aangegeven dat het tempo waarop nieuwe smartphones worden geïntroduceerd omlaag zal gaan. Dit heeft te maken met de financiële cijfers van het afgelopen kwartaal. Sony heeft toen namelijk verlies gemaakt. Door minder vaak een nieuwe smartphone te introduceren zal het bedrijf weer winst kunnen maken.

Hoeveel minder modellen Sony zal aankondigen was toen nog niet bekend, maar AndroidOrigin heeft van anonieme bronnen vernomen dat volgend jaar alleen de Xperia Z4 zal worden geïntroduceerd en dus nog niet de Xperia Z5. Dit hoeft echter geen groot probleem te zijn aangezien de update van de Xperia Z2 naar de Xperia Z3 ook geen grote veranderingen met zich mee bracht. Als Sony voortaan 12 maanden de tijd neemt om de opvolger van een Xperia Z-toestel te lanceren zullen de specificaties van de toestellen ook meer van elkaar verschillen.

Volgens de bron zal de Sony Xperia Z4 in maart worden aangekondigd en zou deze zijn voorzien van een 5,5-inch display met een resolutie van 2.560 x 1.440 pixels, een 2,8GHz octa-core 64-bit Snapdragon 810 processor, 4GB werkgeheugen, 32Gb opslagruimte en een betere camera. Aangezien dit wel heel erg indrukwekkende specificaties zijn nemen wij dit gerucht met een korreltje zout.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.