Screenshots Van Nieuwe Thema-functie in Samsung’s TouchWiz-interface Gelekt

Samsung-TouchWiz-Themes-2Gister schreven we dat Samsung’s TouchWiz-interface in de toekomst zal gaan beschikken over verschillende thema’s. Vandaag zijn dankzij enkele screenshots meer details gelekt van deze nieuwe functionaliteit.

In China is momenteel de Samsung Galaxy A5 te koop. Dit is Samsung’s eerste toestel waarbij het mogelijk is om te kiezen tussen verschillende thema’s, waardoor de stijl zoals icoontjes en achtergronden zal worden aangepast. Het lijkt er nu steeds meer op dat Samsung deze functie wil gaan uitbreiden naar meerdere toestellen en vandaag zijn enkele screenshots gelekt van de nieuwste TouchWiz bèta-versie.

Samsung-TouchWiz-Themes-1

Met welk toestel de screenshots zijn gemaakt is niet bekend. Het is daardoor dus nog onbekend welke andere Samsung toestellen de “Themes” functie krijgen. Mogelijk zal Samsung voortaan alleen de Galaxy A-toestellen voorzien van thema’s of misschien gaat Samsung een update uitrollen naar bestaande toptoestellen. Er kan dus nog weinig met zekerheid gezegd worden, maar wij hopen dat Samsung in ieder geval de Galaxy S-lijn en de Galaxy Note-lijn zal voorzien van thema’s. Want laten we eerlijk zijn, iedereen heeft een andere smaak en met thema’s kan dat probleem makkelijk worden opgelost. 

TouchWiz Thema's

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.