“LG G Flex 2 Krijgt Lagere Adviesprijs Dan Voorganger”

lg-g-flex2De LG G Flex 2, die vorige week tijdens de CES is gepresenteerd, krijgt waarschijnlijk een lagere adviesprijs mee dan zijn voorganger. Zo zal de adviesprijs enkele tientallen tot zelfs 150 euro goedkoper uitvallen dan die van de LG G Flex.

Als de eerste LG G Flex 2 prijzen die webwinkels hebben gepubliceerd juist zijn, dan zal de opvolger een stukje goedkoper worden dan de LG G Flex bij de introductie vorig jaar. De LG G Flex kreeg toen een adviesprijs mee van 749 euro, maar de gemelde prijzen voor de LG G Flex 2 liggen enkele tientallen tot wel 150 euro lager.

In Duitsland wordt de LG G Flex 2 op Amazon aangeboden voor slechts 599 euro. Op de Nederland webwinkel PDAshop wordt de smartphone aangeboden voor 699 euro.

De LG G Flex 2 beschikt over een 5,5-inch Full-HD gebogen display, een Qualcomm Snapdragon 810-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB of 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3,000mAh accu, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 2,1 megapixel camera aan de voorkant. Ook is de achterkant voorzien van een “self-healing coating” waardoor krasjes vanzelf verdwijnen en beschikt de LG G Flex 2 over 3G, 4G LTE, WiFi en Bluetooth 4.1 ondersteuning.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.