Eerste Ubuntu-telefoon Vanaf Volgende Week In Nederland Te Koop

bq-aquaris-e4-5-ubuntu-editionDe Aquaris E4.5 Ubuntu Edition zal vanaf volgende week in verschillende Europese landen te koop zijn, waaronder Nederland. De Aquaris E4.5 is de eerste smartphone die draait op het besturingssysteem Ubuntu.

De Aquaris E4.5 Ubuntu Edition is een mid-range toestel van de Spaanse fabrikant BQ en zal beperkt beschikbaar zijn. De smartphone zal namelijk niet in de winkels komen te liggen, maar zal alleen via korte flash-sales in beperkte oplage online worden verkocht.

De smartphone is voorzien van een 4,5-inch display met een resolutie van 960 x 540 pixels, een 1,3 GHz quadcore Mediatek Cortex A7-chip, 1 GB werkgeheugen, een 8 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. De Aquaris E4.5 Ubuntu Edition is de eerste smartphone die draait op Ubuntu, een besturingssysteem gebaseerd op Linux.

De Aquaris E4.5 Ubuntu Edition kost 169 euro en zal door verschillende providers worden ondersteund. Welke providers dit zijn is nog niet duidelijk.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.