Mogelijk Specificaties en Afbeeldingen HTC One M9 Gelekt

HTC-One-M9 zwartVia een Duitse webwinkel zijn enkele foto’s en specificaties gelekt van de nog onaangekondigde HTC One M9. Inmiddels heeft de site Cyberport.de de gegevens weer van de site verwijderd, maar niet voordat de gegevens bij ons bekend waren.

Volgens de Duitse webshop zal de HTC One M9 gaan beschikken over een 5-inch display met een resolutie van 1.920 bij 1.080 pixels, een 2GHz Snapdragon 810 octacore-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 20 megapixel camera aan de achterkant, een Ultrapixel-camera van 4 megapixels op de voorkant en een 2900 mAh-accu.

HTC-One-M9-Goud

De HTC One M9 draait op Android 5.0 met HTC’s eigen Sense 7.0-schil en krijgt in Duitsland een adviesprijs mee van 749 euro. De smartphone komt in ieder geval in de kleuren gun-metal grey, en twee gouden exemplaren waarvan één een zilveren achterkant heeft en de ander een gouden.

Op 1 maart zullen we er achterkomen of deze gegevens ook daadwerkelijk kloppen. Op deze dag zal HTC de HTC One M9 namelijk officieel aankondigen tijdens de Mobile World Congress in Barcelona.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.