“Providers Bestellen 20 Miljoen Galaxy S6 en S6 Edge Toestellen”

Samsung Galaxy S6Providers over de hele wereld hebben al meer dan 20 miljoen Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge toestellen besteld, aldus de Korea Times. Dit is een nieuw record voor een Samsung-vlaggenschip.

Een anonieme bron bij een grote telecomprovider heeft laten weten dat er al 15 miljoen Galaxy S6 toestellen zijn besteld en 5 miljoen Galaxy S6 Edge toestellen. Het gaat om bestellingen die zijn gedaan door providers, niet door de klanten. Toch geeft dit wel een goede indruk over de verwachtingen van de verkoopcijfers. Samsung’s nieuwe vlaggenschip zal 10 april in de verkoop gaan.

Volgens de geruchten wist Samsung in de eerste 3 maanden na de lancering van de Galaxy S5 ongeveer 12 miljoen toestellen te verkopen. Dat is 4 miljoen minder dan in de zelfde periode na de lancering van de Galaxy S4. Daarom heeft de Zuid-Koreaanse fabrikant voor een nieuwe aanpak gekozen en de Galaxy S6 voorzien van een totaal nieuw ontwerp met metalen behuizing. Dit lijkt nu al een goede keuze te zijn geweest.

De Galaxy S6 is voorzien van een 5,1-inch display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een snelle en energiezuinige 64-bit Exynos 7 Octa-Core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB, 64GB of 128GB opslagruimte, een 16 megapixel camera met optische beeldstabilisatie aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, 4G, NFC en een 2550mAh accu.

De Samsung Galaxy S6 krijgt een adviesprijs mee van 699 euro. De Galaxy S6 Edge met een gebogen display krijgt een adviesprijs mee van 849 euro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.