Batterijduur van je Samsung Galaxy S2 verbeteren

Een van de grootste irritaties komen bij de Galaxy SII toch wel van de korte batterijduur. Er zijn een aantal mogelijkheden/functies die je uit kunt schakelen waardoor de batterijduur aanzienlijk verbeterd! Hieronder hebben we een paar opgesomd.

– Blijf je telefoon een keer gebruiken tot deze he-le-maal leeg is. Laad hem vervolgens op terwijl hij uitstaat. (LET OP: Dit moet je niet elke dag doen!)

– Het is wijsheid om Bluetooth uit te schakelen als je het niet gebruikt.

– GPS is leuk maar je bent niet 24/7 aan het navigeren, zet deze dan ook uit.

– Staat je WiFi zo ingesteld dat deze wordt uitgeschakeld wanneer je telefoon op stand-by springt? Schakel dit uit, het steeds opnieuw verbinding maken is een batterij killer!

– Lekker gamen op je telefoon is fijn en leuk maar verwacht nou niet dat je 3 uur achtereen kan gamen zonder op te laden. Dit geld ook voor film kijken (vooral HD)

– Donkere wallpapers staan op een Amoled scherm gelijk aan batterij besparen!

– Stel de synchronisatie van je verschillende apps in naarmate je deze gebruikt! Wil je echt dat je telefoon om de 5 minuten je complete Facebook update/ophaalt? Stel dit bijvoorbeeld zo in dat de synchronisatie plaatsvindt wanneer je de app opstart.

Redactie

Op de redactie bieden we alle schrijvers bij Androidics de kans om algemeen nieuws over Android te plaatsen. Wil je onze redactie versterken? Mail dan naar omiwebdesigninfo[at]gmail.com

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.