Details Samsung Chromebook Pro Gelekt

Samsung Chromebook ProOp het internet zijn afbeeldingen en specificaties van Samsung’s Chromebook Pro gelekt. De luxe Chromebook heeft ondersteuning voor de Google Play Store, waardoor ook Android-apps te installeren zijn.

Volgens de gelekte gegevens beschikt de Chromebook Pro over een 12,3 inch scherm met een QHD-resolutie van 2400 bij 1600 pixels. Dit scherm kan 360 graden draaien. Intern vinden we een ARMv8 hexacore-chipset, 4GB werkgeheugen en 32GB opslaggeheugen dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Verder zijn er ook twee USB-C-poorten, een webcam aanwezig en is er ondersteuning voor 802.11ac Wifi en Bluetooth. De accu moet ongeveer 10 uur meegaan.

Samsung Chromebook Pro Play Store

De Chromebook Pro is uit de doos voorzien van de Play Store. Hierdoor kunnen gebruikers Android-applicaties downloaden en installeren. De Chromebook komt ook met ‘een aantal handige software-diensten die voorgeïnstalleerd zijn’.  Eén van deze diensten is een jaarabonnement op het Airdroid ter waarde van twintig dollar.

Samsung Chromebook Pro laptop

Het lekken van veel promotieafbeeldingen wijst op een snelle release. Ook heeft de Chromebook al kort op twee websites van retailers gestaan. De Chromebook Pro zal naar verwachting eind oktober op de markt verschijnen voor een adviesprijs van 499 dollar.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.