Specificaties Xiaomi Mi4i Gelekt

Xiaomi Mi4Via een benchmarktest zijn enkele specificaties gelekt van een nieuwe Xiaomi smartphone. Het gaat waarschijnlijk om de Xiaomi Mi4i die naar verwachting volgende week zal worden aangekondigd tijdens een presentatie in New Dehli.

Op 23 april zal Xiaomi een nieuwe smartphone aankondigen. Naar verwachting gaat het om de opvolger van de Xiaomi Mi4. Dit is een smartphone die in juli 2014 werd aangekondigd en onder andere is voorzien van een 5-inch display, 3GB werkgeheugen en een 13 megapixel camera.

Via GFXBench zijn nu enkele specificaties gelekt van een nieuwe Xiaomi smartphone. Het gaat vermoedelijk om de Xiaomi Mi4i. Volgens de benchmarktest is de smartphone voorzien van een 4,9-inch display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een 1,6GHz Snapdragon 615 octa-core processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant en een 5 megapixel camera aan de voorkant. Ook is er ondersteuning aanwezig voor dualSIM en 4G. De smartphone draait op Android 5.0.2 met de MIUI 6-skin.

Xiaomi Mi4i

De smartphone zal naar verwachting in China een adviesprijs meekrijgen van omgerekend ongeveer 200 euro. De kans lijkt echter klein dat de smartphone ook in Europa zal worden verkocht.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.