OnePlus One 1,5 Miljoen Keer Verkocht

OnePlus Two teaserDe Chinese fabrikant OnePlus heeft tot nu toe 1,5 miljoen exemplaren van de OnePlus One verkocht. De smartphone heeft zijn succes te danken aan de high-end specificaties, het mooie design en de lage prijs. Vrijwel alle promotie ging via mond op mond reclame.

Carl Pei, de CEO van OnePlus heeft tijdens een interview met Wall Street Journal laten weten dat er al meer dan 1,5 miljoen exemplaren van de OnePlus One over de toonbank zijn gegaan. Voor de bekende smartphone fabrikanten is dit een erg kleine hoeveelheid, maar voor een startup is dit best indrukwekkend. Wel zal OnePlus nog vele malen meer moeten verkopen wil het bedrijf kunnen concurreren met de bekendere merken.

Het aantal verkopen van de OnePlus One is de laatste maanden wel flink gestegen. Dit komt doordat de smartphone nu voor iedereen verkrijgbaar is, terwijl daarvoor een uitnodiging was vereist. OnePlus gaat binnenkort uitbreiden met de lancering van twee nieuwe toestellen. De OnePlus Two en een versie met iets mindere specificaties. Wel zullen deze toestellen weer eerst alleen via het “invite-systeem” beschikbaar zijn. Ook werkt het bedrijf aan een wearable.

De OnePlus Two krijgt onder andere een Snapdragon 810-processor, 4GB werkgeheugen, een usb-c-poort en een vingerafdrukscanner.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *