Sony Introduceert Xperia C5 Ultra en Xperia M5

Sony Xperia C5 UltraSony heeft zojuist twee nieuwe smartphones geïntroduceerd die vooral zijn gericht op het maken van foto’s. Het gaat om de Sony Xperia C5 Ultra en de Sony Xperia M5 die in de zomer op de markt zullen verschijnen. Wanneer de smartphones naar Nederland komen is echter nog niet bekend.

De Xperia C5 Ultra beschikt over een 6-inch display met een resolutie van 1920 x 1080 pixels, een 1,7GHz Mediatek octa-core-processor, 2GB werkgeheugen, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een 2930 mAh accu. Aan de voorkant en aan de achterkant zit een 13 megapixel camera met flitser. De camera’s hebben een Sony Exmor RS-sensor met HDR voor betere foto’s bij tegenlicht. De selfiecamera heeft een groothoeklens van 22mm. De Xperia C5 Ultra komt in de kleuren wit, zwart en mintgroen.

Sony Xperia M5 

De Xperia M5 beschikt over een 5-inch display met een Full-HD resolutie, een 2GHz Mediatek octa-core processor, 3GB werkgeheugen, 8GB of 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een 2600 mAh accu. Aan de voorkant zit de zelfde 13 megapixel camera, maar aan de achterkant zit een 21,5 megapixel-sensor. Volgens Sony heeft de smartphone “de kwaliteit en prestaties van een compactcamera“. De Xperia M5 komt in de kleuren zwart, wit en goud.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.