“Samsung Galaxy S7 Voorzien Van Drukgevoelig Scherm”

Huawei-Mate-S ClearforceVolgens de laatste geruchten krijgt de opvolger van de Galaxy S6 een drukgevoelig scherm. Samsung zal hiervoor de zelfde “Clearforce” technologie gebruiken die ook aanwezig is in de Huawei Mate S.

Huawei introduceerde dit jaar als eerste fabrikant een smartphone met een drukgevoelig scherm. Hiermee kunnen verschillende functies worden geactiveerd door harder op het scherm te drukken. Vlak na de introductie van de Huawei Mate S lanceerde Apple de iPhone 6S, die ook is voorzien van een drukgevoelig scherm. Volgens de nieuwste geruchten is de Galaxy S7 van Samsung de derde smartphone met drukgevoelig display.

Deze informatie is gelekt op de Chinese website Weibo, door gebruiker I Ice Universe. Volgens de lek maakt Samsung gebruik van de Clearforce-technologie van touchscreenmaker Synaptics. Clearforce kan, in tegenstelling tot de 3D Touch-technologie in de iPhone 6S, de smartphone wakker maken door harder op het scherm te drukken. Ook is het mogelijk om de scrolsnelheid aan te passen.

Naar verwachting zal Samsung de Galaxy S7 begin 2016 aankondigen. Volgens eerdere geruchten krijgt de smartphone een sterkere behuizing van magnesium en komt de Galaxy S7 net als zijn voorganger ook in een variant met gebogen display.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.