Eerste Windows 10-smartphones Komen In December Naar Nederland

Lumia-950-heroWindows is na iOS de grootste concurrentie van Android. Alhoewel Windows nog zeer klein is, vergeleken met Android en iOS, is Microsoft druk bezig zijn markt uit te breiden. In december dit jaar zullen de eerste smartphones met Windows 10 in Nederland op de markt verschijnen. Het gaat om de Lumia 950 en de 950 XL.

Af en toe kijken we naar de concurrentie van Android, zoals de iPhone, BlackBerry-toestellen en Windows-smartphones. De Lumia 950 en 950 XL zijn voorzien van high-end specificaties, waaronder 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een 20 megapixel camera met 4K mogelijkheden. De Lumia 950 heeft een 5,2-inch display en een Snapdragon 808-processor terwijl de Lumia 950 XL beschikt over een 5,7-inch display en een Snapdragon 810-processor. De Lumia 950 krijgt een adviesprijs mee van 599 euro en de 950 XL krijgt een adviesprijs van 699 euro.

Met een adapter is het mogelijk om de smartphone te koppelen aan een extern display, toetsenbord en muis, waardoor de smartphone ook als PC kan worden gebruikt. De “Display Dock” moet je er echter nog wel los bij aanschaffen voor een adviesprijs van 99 euro.

via [nu.nl]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.