BlackBerry Start Pre-order BlackBerry Priv

BlackBerry_PrivBlackBerry heeft de Amerikaanse, Canadese en de Engelse webwinkels voorzien van een pre-order pagina voor de eerste Android-smartphone van de fabrikant. Hiermee is de komst van de BlackBerry Priv officieel en weten we ook over welke specificaties de smartphone beschikt.

De BlackBerry Priv beschikt over een 5.4-inch curved display met een resolutie van 2560 x 1440 pixels, een 64-bit Snapdragon 808 Hexa-Core processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 18 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel selfiecamera en een 3410mAh accu. Ook is de BlackBerry Priv voorzien van ondersteuning voor LTE, GPS en Bluetooth 4.1.

De smartphone draait op Android 5.1.1 (Lollipop), weegt 192 gram en meet 147 x 77.2 x 9.4mm. Er is een uitschuifbaar qwerty-toetsenbord aanwezig met ingebouwde trackpad. Wat opvalt is dat de BlackBerry Priv in de Amerikaanse webwinkel draadloos is op te laden, terwijl dit in de webwinkel in het Verenigd Koninkrijk niet is terug te vinden. Ondanks dat er een functie lijkt te missen krijgt de smartphone in Europa wel de hoogste adviesprijs mee.

BlackBerry_Priv-render

In de Amerikaanse webwinkel kan een pre-order voor de BlackBerry Priv worden geplaatst voor $699 (omgerekend €634). In De Canadese webwinkel kost de smartphone omgerekend €620 en in de UK ongeveer €780.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.