“LG G5 Krijgt Net Als De LG V10 Twee Schermen”

LG V10Als we de laatste geruchten mogen geloven krijgt de LG G5, het vlaggenschip van de Zuid-Koreaanse fabrikant LG, net als de huidige LG V10 twee schermen. Dit scherm kan onder andere worden gebruikt voor snelkoppelingen, de batterijstatus of om aanvullende informatie te tonen zoals het weer.

Dat meldt VentureBeat op basis van een anonieme bron. Net als zijn voorgangers krijgt de LG G5 een HD-resolutie van 2560×1440 pixels. Het scherm is met een formaat van 5,3-inch echter iets kleiner dan zijn voorgangers. Op deze manier is er ruimte vrij voor een tweede scherm.

LG wil volgens de geruchten in 2016 meerdere toestellen op de markt brengen die zijn voorzien van een extra scherm voor notificaties, app-icoontjes en andere aanvullende informatie. Dit extra schermpje krijgt bij de LG G5 een schermresolutie van 160×1040 pixels.

LG V10 tweede scherm

Intern beschikt de LG G5 volgens de berichten over een Qualcomm Snapdragon 820-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 2800 mAh accu, een 16 megapixel camera met twee lenzen aan de achterkant en een 8 megapixel camera voor selfies. Ook krijgt de smartphone een nieuwe “Magic Slot”. Deze aansluiting kan worden gebruikt om accessoires op de smartphone aan te sluiten. Hoe dit precies werkt is echter nog niet duidelijk.

De LG G5 zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016 worden aangekondigd.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.