Eerste Foto Samsung Galaxy S7 Opgedoken?

21-Februari-Samsung-presentatieVia een Vietnamese website is een foto opgedoken, waarop volgens de bron de achterkant van de aankomende Samsung Galaxy S7 te zien is. Op de foto zien we een aantal verschillen met zijn voorganger.

Wij denken persoonlijk dat er een redelijke kans is dat de smartphone in de onderstaande foto niet de uiteindelijke Galaxy S7 is. Waarom? De smartphone is simpelweg te lelijk als opvolger van de Galaxy S6. Zo zien we een aantal veranderingen, waaronder een minder uitstekende camera-module, een zwarte achterkant die lijkt te zijn gemaakt van plastic en een zilverkleurige frame dat volgens de bron is gemaakt van een sterke magnesiumlegering.

Samsung Galaxy S7 foto

Op de foto zien we de zwarte variant met 32GB opslagruimte. Intern beschikt de Galaxy S7 waarschijnlijk over een Exynos 8890-processor, een 5,1 inch Quad HD-display, 4GB werkgeheugen, uitbreidbare opslagruimte, een 12 megapixel camera en een water en stofdichte behuizing (IP68).

Het is altijd even afwachten of de gelekte foto’s inderdaad de aangegeven smartphone tonen, of dat het mogelijk om een andere nieuwe smartphone gaat. Het is ook mogelijk dat de Galaxy S7 in de bovenstaande foto nog een prototype is, waardoor het uiteindelijke design nog kan worden aangepast. Lang hoeven we in ieder geval niet te speculeren, aangezien Samsung de Galaxy S7 op 21 februari tijdens de Mobile World Congress zal presenteren.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.