“Samsung Galaxy S8 Krijgt Geen Irisscanner, Maar Gezichtsherkenning”

Samsung Galaxy S8 gezichtsherkenningSamsung heeft volgens de geruchten op het laatste moment besloten om de Galaxy S8 en de Galaxy S8+ niet uit te rusten met een irisscanner. Inplaats daarvan zou de Zuid-Koreaanse fabrikant de irisscanner veranderen in een systeem dat het gezicht kan herkennen.

De laatste tijd lekken regelmatig nieuwe details uit van de aankomende Galaxy S8 en Galaxy S8+. Het laatste gerucht is vrij opvallend, aangezien we nog niet eerder dergelijke berichten voorbij hebben zien komen. De irisscanner van de Galaxy S8 zou namelijk niet goed genoeg functioneren, waardoor Samsung heeft besloten om het systeem van de irisscanner vlak voor de lancering te veranderen in een systeem dat het gezicht van de gebruiker kan herkennen.

De Galaxy Note 7 is uitgerust met een irisscanner, maar vlak na de lancering van deze phablet bleek al snel dat de scanner niet optimaal werkt in donkere omgevingen of als de gebruiker een bril draagt. Samsung heeft de afgelopen maanden daarom hard gewerkt om deze scanner te verbeteren, maar blijkbaar voldoet de scanner nog niet aan de eisen van de Zuid-Koreaanse fabrikant.

Nu de irisscanner is vervangen door gezichtsherkenning kan de Galaxy S8 de gebruiker binnen 0,1 seconden herkennen, aldus de bron.

via [gsmhelpdesk]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.