LG G5 Krijgt Verwisselbare Accu

LG-logoEr gaan al geruime tijd geruchten rond over de “Magic Slot” van de LG G5. Deze aansluiting moet het mogelijk maken om extra hardware-modules in de LG G5 te klikken. Doordat de hele onderkant van de smartphone kan worden gehaald is het ook mogelijk om de accu te vervangen.

Een verwisselbare accu is iets dat steeds minder vaak voorkomt bij smartphones. Dit heeft te maken met de steeds vaker gebruikte “metalen en waterdichte” unibody’s. LG lijkt echter een oplossing te hebben gevonden om niet alleen de accu te vervangen, maar ook hardware-uitbreidingsmogelijkheden aan de LG G5 toe te voegen.

De mogelijkheid om de onderkant uit de LG G5 te schuiven zou door LG ‘Magic Slot’ worden genoemd. Android Authority heeft nu een foto gedeeld waarop te zien is dat onder andere een nieuwe accu in de smartphone kan worden geschoven dankzij deze Magic Slot.

LG G5 verwisselbare accu

Eerder schreven we al dat LG samenwerkt met andere bedrijven om meerdere hardware-modules te ontwikkelen die op deze Magic Slot kunnen worden aangesloten. Zo zal Bang & Olufsen een DAC-module uitbrengen waardoor betere audio kan worden gecreëerd. Ook zal er een zogeheten “camera grip” worden uitgebracht. Deze module is voorzien van een extra accu en knoppen om de camera te bedienen.

via [pcmweb]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.