“Samsung Galaxy Note 9 Kost Ongeveer Net Zoveel Als De Note 8”

Samsung-Galaxy-Note-9-achterkantSamsung zal morgen de Galaxy Note 9 officieel introduceren. De afgelopen weken zijn vrijwel alle specificaties echter al uitgelekt en nu zijn waarschijnlijk ook de prijzen van Samsung’s nieuwe phablet online verschenen.

De bekende tech-lekker Roland Quand heeft via Twitter de prijzen van de Galaxy Note 9 bekendgemaakt. Volgens hem zal de Galaxy Note 9 met 128GB opslagruimte in het Verenigd Koninkrijk voor €1000 euro over de toonbank moeten gaan. De uitvoering met 512GB opslagruimte kost €1230. Deze bedragen komen vrijwel overeen met eerder genoemde prijzen.

De prijs van de 128GB uitvoering is vergelijkbaar met die van de Galaxy Note 8 (128GB) toen die net op de markt kwam. Toch krijg je bij de Note 9 onder andere een krachtigere processor, een grotere accu en een betere S Pen. Eigenlijk krijg je dus meer waar voor je geld. Wel is de Galaxy Note 8 ondertussen veel goedkoper verkrijgbaar, dus dat is natuurlijk ook nog een optie.

Morgen zal Samsung de Galaxy Note 9 officieel introduceren en pas dan kunnen we specificaties en prijzen met zekerheid noteren. Toch zijn alle specificaties waarschijnlijk al uitgelekt.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.