HTC Bevestigt HTC One M10 Naam Op Eigen Website

HTC One M10 TeaserGeruchten over de opvolger van de HTC One M9 gaan al lange tijd rond. De media noemt deze smartphone, met de codenaam Perfume, simpelweg de HTC One M10. Een bevestiging van deze naam was er tot vandaag echter nog niet, maar dankzij een verwijzing van HTC zelf kunnen we de opvolger van de HTC One M9 nu echt met zekerheid HTC One M10 noemen.

Op een pagina waar gebruikers een feedback kunnen achterlaten over hun ervaring met HTC is het nu mogelijk om de HTC One M10 te selecteren. Hierdoor komt een einde aan de twijfels over de naam van de smartphone.

Nu we weten dat de HTC One M10 in aantocht is, is het de vraag over welke specificaties de smartphone zal gaan beschikken. Volgens de geruchten krijgt de HTC One M10 in ieder geval een verbeterde 12 megapixel camera. Ook zal er vermoedelijk een Snapdragon 820-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een 5 megapixel selfie-camera aanwezig zijn. De eerste foto en de eerste teaser geven meer duidelijkheid over het design van de smartphone.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.