“HTC Gaat Komende Drie Jaar Nexus-toestellen Maken”

HTC-Nexus-9Het gaat al geruime tijd niet zo goed met HTC, maar mogelijk is er na een lange tijd van slechte verkoopcijfers eindelijk een goed vooruitzicht voor de Taiwanese fabrikant. Volgens een nieuw gerucht zal HTC de komende drie jaar namelijk verantwoordelijk zijn voor het maken van Nexus-toestellen.

HTC heeft het door de sterke concurrentie erg zwaar op de Android markt en wordt al lang niet meer gezien als één van de grotere spelers op de smartphonemarkt. Toch lijkt de toekomst van HTC na een lange tijd van dalende verkoopcijfers er wat rooskleuriger uit te zien. Volgens een bericht op de Chinese sociale netwerk Weibo zou HTC namelijk een overeenkomst met Google hebben gesloten om de komende drie jaar Nexus-toestellen te fabriceren in de fabrieken van HTC.

HTC heeft in het verleden al de Nexus One en de Nexus 9 mogen maken, die beide zeer goed zijn ontvangen. Volgens de geruchten zal Google dit jaar al twee nieuwe Nexus-smartphone aankondigen die beide uit de fabrieken van HTC komen. Als de onbevestigde berichten op Weibo kloppen dan is de deal met Google zowel goed nieuws voor HTC als voor de Nexus-fans. Want laten we eerlijk zijn, HTC is best goed in het maken van mooie toestellen.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.