Huawei P9 Lite Duikt Op In Hands-on

Huawei P9 Lite cameraHuawei heeft deze week de Huawei P9 en de Huawei P9 Plus officieel gepresenteerd, maar over een Lite-uitvoering liet de Chinese fabrikant niks los. Toch lijkt het er op dat Huawei later ook een P9 Lite op de markt zal brengen, aangezien dit toestel nu is opgedoken in een hands-on van een Russische website.

Volgens de hands-on beschikt de goedkopere Huawei P9 Lite over een 5.2-inch display met een full-HD resolutie, 3GB of 4GB werkgeheugen, een normale 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, 16GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart en een 3000mAh accu. Meer details over de P9 Lite zijn nog niet bekend.

Huawei P9 Lite

De standaard Huawei P9 en de P9 Plus hebben meer opslagruimte en een speciale dual-camera van Leica. Ook heeft de P9 Plus een grotere accu en een groter display. De toestellen zijn verder voorzien van een vingerafdrukscanner, een USB-C aansluiting en een Hisilicon Kirin 955-octacoreprocessor. De goedkoopste uitvoering met 3GB werkgeheugen en 32GB opslagruimte krijgt een adviesprijs mee van €599.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.