Renders Sony Xperia XR Gepubliceerd

Sony Xperia XR renderOp het internet zijn renders verschenen van de nog onaangekondigde Sony Xperia XR. Dit toestel zal naar verwachting in september officieel worden aangekondigd.

De beslissing om in september alweer een nieuwe flagship-smartphone te presenteren is opmerkelijk, aangezien de Xperia X, Xperia X Performance en Xperia XA nog maar sinds kort verkrijgbaar zijn.

De Sony Xperia XR heeft als modelnummer F8331, een toestel waarvan eerder al foto’s van zijn gelekt. De renders komen dan ook overeen met de eerder gelekte foto’s en geven ons een goed idee van wat we van de smartphone kunnen verwachten.

Naar verwachting is de smartphone voorzien van een Snapdragon 820-chipset, 4GB werkgeheugen, een nieuwe 13 megapixel camerasensor aan de achterzijde, een 2700mAh accu en 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart. Volgens de lekker OnLeaks meet de Xperia XR 146,4 bij 71,9 bij 8,1mm.

Over een exacte introductiedatum is nog niks bekend, maar een presentatie rond de IFA-beurs in Berlijn lijkt zeer goed mogelijk. De IFA-beurs start begin september.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.