“Samsung Maakt Alleen Edge-variant Van Galaxy S8”

Samsung Galaxy S7 Edge ZilverNiet zolang geleden hadden consumenten nog de keuze tussen een reguliere Galaxy Note en een Galaxy Note Edge-variant. Bij de onlangs aangekondigde Galaxy Note 7 is echter besloten om alleen de gebogen Edge-variant uit te brengen. Uit informatie van verschillende analisten lijkt Samsung nu ook te overwegen om alleen een Edge-uitvoering van de Galaxy S8 op de markt te brengen.

De Edge-uitvoering van de Galaxy S7 is populairder dan de reguliere uitvoering. Samsung heeft hierom besloten om bij de Galaxy Note 7 alleen de uitvoering met gebogen randen op de markt te brengen. Nu het maken van Edge-schermen steeds minder kosten met zich meebrengt en dergelijke toestellen steeds populairder worden, is het voor de Zuid-Koreaanse fabrikant steeds aantrekkelijker om alleen Edge-varianten van high-end toestellen op de markt te brengen.

Samsung Mobile president Koh Dong-jin heeft eerder al aangegeven dat Samsung overweegt de gebogen randen de identiteit van de Galaxy S-lijn te maken. “Samsung heeft overwogen om de gebogen randen de identiteit van de Galaxy S smartphone lijn te maken, mits het bedrijf consumenten een verbeterde gebruikerservaring kan bieden met behulp van aangepaste software en unieke functies voor de gebogen schermen.

De introductie van de Galaxy S8 is nog ver weg en Samsung zal ongetwijfeld eerst de resultaten van de Galaxy Note 7 afwachten. Als de verkoopcijfers niet tegenvallen en mensen niet klagen is de kans groot dat we in 2017 alleen een gebogen variant van de Galaxy S8 te zien krijgen. Hoe denken jullie over dit besluit?

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.