“Opnieuw Foto HTC Nexus Sailfish Gelekt”

HTC-Nexus-Sailfish-foto'sOp het Twitter-account @usbfl, die vorige week ook al een foto deelde waarop de vermoedelijke HTC Nexus Sailfish te zien was, is opnieuw een foto geplaatst van de vermeende smartphone. 

Gisteren schreven we dat het vrijwel zeker is dat HTC verantwoordelijk is voor het maken van twee nieuwe Nexus-smartphones die Google later dit jaar zal presenteren. Volgens de bron beschikken beide toestellen met de codenaam Sailfish en Marlin over de zelfde specificaties, maar krijgt de Sailfish een kleiner display. Ook zal HTC verschillende materialen gebruiken voor de behuizing van beide toestellen. Zo bestaat de behuizing van de HTC Marlin uit metaal en glas, terwijl de HTC Sailfish het moet doen met een plastic behuizing.

Nexus-Sailfish-Marlin-Render

Android Police, een doorgaans goed geïnformeerde bron beweert echter dat beide smartphones een metalen behuizing hebben met een glazen vlak op de achterkant. Volgens Android Police is het mogelijk dat de plastic smartphone op de foto’s een prototype is om de Nexus Sailfish te testen.

De foto’s komen overeen met eerder gelekte renders en tonen een iets dikker toestel met een vingerafdrukscanner aan de achterkant. Het design heeft wel wat weg van de HTC Evo 4G LTE. Google zal de smartphone vermoedelijk op 4 oktober presenteren.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.