Render En Foto’s Xiaomi Mi Note 2 Tonen Gebogen Scherm

Xiaomi-Mi-Note-2 renderOp het internet zijn verschillende foto’s en renders opgedoken van de nog onaangekondigde Xiaomi Mi Note 2. Wat opvalt is dat de phablet, net als de Edge-toestellen van Samsung, een gebogen display heeft.

Als we naar de afbeeldingen kijken zien we gebogen zijkanten aan de linker en rechterkant van het display. Het is niet duidelijk of deze zijkanten ook aparte functies krijgen.

Naar verwachting zal Xiaomi twee verschillende versies van de Mi Note 2 op de markt brengen. De goedkopere uitvoering heeft een scherm met een 1080p-resolutie terwijl de duurdere variant is voorzien van een 2K-resolutie. Over het schermformaat spreken de geruchten elkaar echter nog wat tegen. Zo spreken de laatste geruchten over 5,5-inch oled-display, terwijl er eerder nog werd gesproken over een 5,7-inch display.

Xiaomi-Mi-Note-2

De Mi Note 2 beschikt verder over een metalen unibody met een dual-camera aan de achterzijde, een Qualcomm Snapdragon 821-processor, 6GB werkgeheugen en 128GB opslagruimte.

Ondanks de snelgroeiende verkoopcijfers heeft de Chinese fabrikant tot nu toe nog geen toestel rechtstreeks in Nederland uitgebracht. De kans is dan ook klein dat de Xiaomi Mi Note 2 in Nederland in de winkels komt te liggen.

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.