Samsung Galaxy S7 Edge “Blue Coral” Komt Volgende Maand

Samsung Note 7 Blue CoralSamsung heeft aangekondigd dat de Zuid-Koreaanse fabrikant volgende maand een “Blue Coral” uitvoering van de Galaxy S7 Egde op de markt zal brengen. Deze uitvoering is vanaf 5 november in Singapore te koop.

Samsung lanceerde de Galaxy S7 Edge eerder dit jaar in de kleuren zwart, zilver, goud en roségoud, maar hier komt over enkele weken de kleur “Blue Coral” bij. Waarschijnlijk hoopt Samsung de verkoop van de Galaxy S7 Edge een boost te geven, door de smartphone in de zelfde kleur beschikbaar te maken als de Galaxy Note 7. De verkoop van de Galaxy Note 7 is namelijk definitief gestopt.

s7-edge-blue-coral

Samsung heeft zelf nog geen foto’s naar buiten gebracht van de blauwe Galaxy S7 Edge, maar er is al wel een foto gelekt waarop de blauwe Galaxy S7 Edge voor de Amerikaanse provider Verizon te zien was. Hierdoor kunnen we ervan uit gaan dat Samsung de nieuwe kleur ook buiten Singapore op de markt zal brengen.

Dankzij de nieuwe kleur lijkt de Galaxy S7 Edge veel op de Note 7, maar het is nog onduidelijk of de Blue Coral-uitvoering ook gouden randen krijgt.

De Galaxy S7 Edge beschikt over een 5,5-inch gebogen display met een resolutie van 2560 bij 1440 pixels, een aluminium behuizing die waterdicht is (IP68), een 2,3GHz Exynos octa-core processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixels camera aan de achterkant, een 5 megapixel camera aan de voorkant, een 3.600 mAh accu en een vingerafdrukscanner. De smartphone kost momenteel ongeveer 699 euro.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.