Camera OnePlus 7 Pro Krijgt 3x Optische Zoom

OnePlus-7-Go-Beyond-SpeedOnePlus heeft bekendgemaakt dat de OnePlus 7 Pro een zoomcamera krijgt waarmee het mogelijk is om drie keer optisch in te zoomen. Ook krijgt de smartphone geen notch in het scherm en is er geen bloatware voorgeïnstalleerd.

De redactie van de website Wired heeft de OnePlus 7 Pro al even mogen testen. Ze hebben onder andere de zoom-functie van de smartphone getest. Deze kan 3x optische inzoomen. De zoomcamera wordt ook gebruikt voor het maken van foto’s in de portretmodus. De foto’s zouden er natuurgetrouw uitzien. Ook heeft de hdr-stand een update gekregen om de kleuren beter in beeld te brengen. OnePlus heeft nog geen details bekendgemaakt over de resolutie van de camera’s.

Online is overigens ook de onderstaande foto opgedoken. Hierop zien we een krantenadvertentie met een aantal punten die de smartphone niet heeft. Zo heeft het scherm geen notch en geen schermranden. Ook moet de smartphone soepel draaien en zal er geen bloatware worden geïnstalleerd. OnePlus zal de OnePlus 7-serie op 14 mei officieel introduceren.

oneplus-7-pro-ad-krant

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.