Presentatie HTC 10 Evo Op 22 November

htc-bolt-sprintVorige week introduceerde HTC de HTC Bolt exclusief voor een Amerikaanse telecomprovider. Het lijkt er echter op dat de Taiwanese fabrikant de smartphone op 22 november onder de naam “HTC 10 Evo” ook voor de rest van de wereld zal onthullen.

Geruchten spraken over een wereldwijde release van de HTC Bolt, maar op 11 november presenteerde HTC de smartphone exclusief voor de Amerikaanse markt. HTC heeft nu echter een persuitnodiging gestuurd voor een smartphonepresentatie op 22 november. Waarschijnlijk zal de fabrikant tijdens deze presentatie dezelfde smartphone onder de naam HTC 10 Evo presenteren voor de rest van de wereld.

htc-bolt-10-evo-uitnodiging

Op de bovenstaande afbeelding voor de Taiwanese pers staat de zin “Hear, belong to their own voice“. Dit is mogelijk een hint naar het muziek luisteren via de USB C-poort, aangezien een 3,5mm-aansluiting ontbreekt. Ook zien we regendruppels op de achtergrond van de uitnodiging, wat waarschijnlijk de waterbestendigheid van de smartphone moet bevestigen.

De HTC Bolt/10 Evo beschikt onder andere over een aluminium behuizing met IP57-certificering, een 5,5-inch display met een resolutie van 2560×1440 pixels, een Snapdragon 810-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 16 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een USB C-poort en een 3200mAh accu. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) met de Sense 8.0-schil en krijgt volgens de geruchten een adviesprijs mee van 499 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.