Samsung Introduceert Black Pearl-variant Van Galaxy S7 Edge

samsung-galaxy-s7-edge-black-pearlDe Zuid-Koreaanse fabrikant Samsung heeft de Black Pearl-variant van de Galaxy S7 Edge aangekondigd. Het is nog onbekend of de Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl met 128GB opslagruimte ook in Nederland of België op de markt zal verschijnen.

Samsung heeft eerder dit jaar twee verschillende uitvoeringen van de Galaxy S7 gelanceerd, de normale Galaxy S7 en de wat duurdere Galaxy S7 Edge. De Edge-uitvoering heeft een grotere accu en een 5,5-inch scherm met gebogen randen inplaats van een plat 5,1-inch scherm. Beide toestellen beschikken over een Exynos 8890-chipset, 4GB werkgeheugen en 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart.

Van de Galaxy S7 Edge is nu een Black Pearl-editie aangekondigd, die naast een andere kleur ook 128GB opslagruimte heeft. De nieuwe Pearl Black-editie moet meer kwaliteit en luxe uitstralen en heeft dus meer opslagruimte dan de ‘gewone’ kleuren.

Vanaf 9 december is de Samsung Galaxy S7 Edge Black Pearl in verschillende landen verkrijgbaar, maar om welke landen het gaat is nog onduidelijk.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.