Nexus 6P-toestellen Hebben Last Van ‘Bootloop’

Google-Nexus-6PVerschillende eigenaren van de Nexus 6P melden dat ze problemen hebben tijdens het opstarten van de phablet. Het gaat om een zogenoemde ‘bootloop’, waarbij de Nexus 6P constant opnieuw opstart.

Op het forum Reddit duiken klachten op van Nexus 6P-eigenaren die hun toestel niet meer kunnen opstarten. Het probleem wordt veroorzaakt door een ‘bootloop’, die de phablet opnieuw blijft opstarten tot de accu leeg is. Hierdoor krijg je het thuisscherm niet te zien en kan je dus ook geen apps openen. Mensen die last hebben van de bootloop krijgen alleen het Google-logo te zien, voordat de Nexus 6P weer opnieuw opstart. Het probleem lijkt voor te komen nadat de update naar Android 7.1.1 Nougat is gedownload.

Google heeft laten weten dat het gaat om een hardwarefout en adviseert klanten met een defecte Nexus 6P contact op te nemen met het verkooppunt, zodat daar de opties met betrekking tot garantie en reparatie kunnen worden besproken.  

via [tabletsmagazine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

 1. buizerd schreef:

  Helaas Nougat 7.1.1 is voor de Nexus 6P een ramp.
  Naast bovenstaande problemen zijn er wifi gerelateerde accu problemen.
  Indien Wifi enabled is maar er is geen verbinding (buiten bereik van bekende wifi-spots) wordt het toestel zeer heet en is de volle accu binnen 2 uur geheel leeg.
  De voorlopige oplossing is alleen wifi uit te zetten als je van huis of werk vertrekt.
  Opnieuw bewijst Google dat een nieuwe versie van Android alleen geschikt is voor hardware die voor deze versie ontworpen is. Updates geven klaarblijkelijk altijd ernstige problemen.
  Mijn Nexus 7 was volledig onbruikbaar bij de update naar Android 5 (gelukkig kon ik met veel moeite terug naar Android 4) en nu de Nexus 6P Ontworpen voor Android 6 en de updates naar 7 geven dus veel problemen (ook hier wordt gemeld dat er apparaten zijn die in het geheel niet meer werken)
  Conclusie: Nooit een android update installeren.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.