Android 7.1.1-update Nu Beschikbaar Voor Nexus 6

nexus-6De update naar Android 7.1.1 (Nougat) is nu officieel beschikbaar voor de Nexus 6. De update kan onder andere handmatig worden geïnstalleerd.

De Nexus 6 is gemaakt door Motorola en kwam in 2014 op de markt. Door zijn relatief grote formaat en hoge prijs is de phablet nooit zo goed ontvangen als zijn voorganger, de Nexus 5. Toch is de Nexus 6 een prima toestel en krijgt daarom, na een vertraging, nog gewoon een update naar Android 7.1.1 (Nougat). Een reden voor de vertraging heeft Google niet gegeven, maar vermoedelijk heeft het te maken met problemen met de chipset van het toestel die Google eerst moest oplossen.

De update zal de komende tijd vermoedelijk in fasen via OTA “Over-The-Air” worden uitgerold. Android 7.1.1 is echter ook handmatig te downloaden en te installeren. Android 7.1.1 is een vrij kleine update ten opzichte van Android 7.0 Nougat. In de nieuwste Android-versie kunnen ontwikkelaars onder andere extra snelkoppelingen toevoegen aan hun app-icoontjes. Ook kunnen gebruikers gif’jes en andere plaatjes voortaan direct vanaf het toetsenbord toevoegen aan berichten.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *