“LG G6 Voorzien Van Google Assistent”

Google AssistentDe LG G6, een smartphone die we op 26 februari voor het eerst te zien krijgen, is volgens de geruchten voorzien van Google Assistent. Als dit gerucht klopt is de LG G6 de eerste non-Pixeltelefoon met Google Assistant-ondersteuning.

Volgens de geruchten zal LG geen eigen spraakassistent bouwen, zoals bijvoorbeeld Samsung dat doet met Bixby. Inplaats daarvan wil LG gebruik maken van de slimme assistent van Google. LG zou de Google Assistent willen inbouwen in de LG G6, maar ook in de LG Watch Sport en Watch Style.

Google introduceerde Google Assistent in mei vorig jaar. Google Assistent moet het de gebruikers op allerlei manieren gemakkelijker maken en is beschikbaar in de Pixel, de Pixel XL, de slimme luidspreker van Google en de Android TV.

LG G6
Volgens de geruchten kan de LG G6 draadloos worden opgeladen en beschikt de smartphone over een Snapdragon 835-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen, een dual-camera en een irisscanner. De LG G6 meet 148.8 x 72.3 x 8.3mm en krijgt geen modulair ontwerp.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.