Persafbeelding LG G6 Gelekt

LG G6LG zal op 26 februari de LG G6 officieel onthullen, maar of we op die datum nog voor verrassingen komen te staan is nog maar de vraag. Er is nu namelijk een afbeelding opgedoken waarop vermoedelijk al een gedeelte van de smartphone te zien is.

Volgens de goed geïnformeerde The Verge gaat het om een officiële persafmelding, waarop we de bovenkant van de LG G6 te zien krijgen. De LG G6 krijgt niet zoals de LG G5 een modulair ontwerp, maar beschikt inplaats daarvan over een metalen unibody. Hierdoor is de accu niet langer vervangbaar.

De LG G6 beschikt waarschijnlijk over een 5,7-inch display met een beeldverhouding van 18:9 en een resolutie van 2880 x 1440 pixels. Dit scherm heeft dankzij de inTOUCH-technologie een verbeterde responstijd en een 20% kleinere bezel aan de bovenzijde, in vergelijking met standaard lcd-schermen. Ook moet het 1mm dunne scherm beter zichtbaar zijn en 30 procent minder energie verbruiken.

Volgens de geruchten vinden we intern een Qualcomm Snapdragon 835-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen en een 3,5mm-koptelefoonaansluiting. De LG G6 draait waarschijnlijk op Android 7.1.1 (Nougat). Ook is de Google Assistent aanwezig.

via [techtastic]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.