Foto En Introductiedatum Galaxy S8 Gelekt

Samsung Galaxy S8Een doorgaans goedgeïnformeerde bron heeft een foto gedeeld waarop vermoedelijk de Galaxy S8 te zien is. Volgens de bron zal Samsung de Galaxy S8 op 29 maart presenteren.

Evan Blass is een bekende techlekker die regelmatig juiste informatie deelt via zijn Twitter-account @evleaks. Deze week heeft Blass een foto geplaatst waarop de Samsung Galaxy S8 Plus te zien zou zijn. Het toestel op de foto beschikt waarschijnlijk over een 6,2-inch display, maar er komt volgens de geruchten ook een 5,8-inch uitvoering.

Volgens Blass heeft de Galaxy S8 een langwerpige beeldverhouding van 18,5:9. Dit komt doordat er geen fysieke knoppen onder het scherm zitten. Ondanks dat de schermen een stuk groter zijn dan die van de Galaxy S7 en de Galaxy S7 Edge, zijn de afmetingen van de toestellen vrijwel gelijk gebleven.

Als we naar de foto’s kijken zien we een 3,5mm-aansluiting en aan de achterkant een vingerafdrukscanner. Blass geeft verder aan dat de Galaxy S8 beschikt over een drukgevoelig scherm, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 12 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant en een 3000mAh of 3500mAh-accu.

Volgens Evan Blass zal de volgende Samsung Unpacked-evenement plaatsvinden op 29 maart, in New York. De normale 5,8-inch Galaxy S8 krijgt een adviesprijs mee van 799 euro, terwijl de Galaxy S8 Plus vermoedelijk voor 899 euro over de toonbank moet gaan.

Ondanks dat Evan Blass het vaak bij het juiste eind heeft, lekt hij ook wel eens informatie die uiteindelijk totaal niet blijkt te kloppen. We moeten de foto en de vermoedelijke specificaties dus nog even met een korrel zout nemen.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.