“Blackberry Mercury Krijgt Zelfde Camerasensoren Als Google Pixel en Pixel XL”

blackberry-mercury-dtek70Volgens de lekker Roland Quandt zal BlackBerry de Mercury-smartphone voorzien van dezelfde camerasensoren als de Google Pixel en de Pixel XL. Als dit klopt zal dit betekenen dat de BlackBerry Mercury straks mooie plaatjes kan schieten.

Tijdens de MWC eind februari zal BlackBerry vermoedelijk de BlackBerry Mercury onthullen. De BlackBerry Mercury is het laatste toestel dat door BlackBerry zelf is ontworpen. De BlackBerry toestellen die na de Mercury op de markt zullen verschijnen zijn afkomstig van TCL.

De BlackBerry Mercury krijgt een fysiek qwerty-toetsenbord waarin ook een vingerafdrukscanner zit verwerkt. Verder beschikt de smartphone volgens de lekker @rquandt over dezelfde camerasensoren als de Google Pixel en Google Pixel XL. Het zou dus gaan om een 12,3 megapixel Sony IMX378 sensor aan de achterkant en een 8 megapixel Samsung S5K4H8/Omnivision OV8856 sensor aan de voorkant. Critici zijn erg te spreken over de camera’s in de Pixel-smartphones.

Eerdere geruchten spreken verder over een 4.5-inch scherm met een resolutie van 1080 x 1680 pixels, een Snapdragon 821-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte en een 3400mAh accu. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat).

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.