Honor 6X Komt In Januari Naar Europa

huawei-honor-6xHonor introduceerde in oktober de Honor 6X, die momenteel alleen in China verkrijgbaar is. Als we Amazon mogen geloven komt de smartphone in januari ook naar Europa voor een prijs van ongeveer 250 euro.

Op de Italiaanse versie van de internationale webwinkel Amazon is de Honor 6X al een aantal dagen te koop voor 256 euro. De smartphone zal op 3 januari worden geleverd. Dit komt overeen met eerdere geruchten over een lancering in januari. Details over een lancering in Nederland zijn er niet, maar die komen waarschijnlijk overeen met de releasedatum in Italië.

De Honor 6X beschikt over een 5,5-inch Full HD-display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een Kirin 655 octa-core processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dubbele camera met een 12- en 2-megapixelsensor aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, 4G-ondersteuning en een 3450 mAh accu.

De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow) met de EMUI 4.1-schil en is beschikbaar in de kleuren goud, zilver en grijs. Hoogstwaarschijnlijk kunnen we de Honor 6X in januari ook in Nederland kopen voor ongeveer 250 euro.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

1 Reactie

  1. Jan schreef:

    Ik hoop dat dit toestel geen wifi bug heeft zoals de Honor 6 waar de snelhied blijft steken op 40Mbit/s.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.