Android 7.0 Komt In Maart Naar Honor 6X

honor-6xEerdere berichten spraken over een Nougat-uitrol voor de Honor 6X in het tweede kwartaal van dit jaar. Het bedrijf heeft nu echter aangegeven dat ze volgende maand al zullen beginnen met de uitrol.

De Honor 6X is sinds januari beschikbaar in Nederland. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow) met de EMUI 4.1-schil. Tijdens een persconferentie op de CES in Las Vegas liet Honor weten dat de smartphone in het tweede kwartaal een update zal ontvangen naar Android 7.0 (Nougat) met de EMUI 5.0-schil.

In een verklaring heeft het bedrijf nu echter aangegeven dat de firmwareupdate volgende maand al zal worden uitgerold. Of de update in maart ook al in Nederland beschikbaar zal zijn is nog onduidelijk.

De Honor 6X beschikt over een 5,5-inch Full HD-display met een resolutie van 1920 bij 1080 pixels, een Kirin 655 octa-core processor, 3GB of 4GB werkgeheugen, 32GB of 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een dubbele camera met een 12- en 2-megapixelsensor aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner, 4G-ondersteuning en een 3450 mAh accu. De smartphone heeft een adviesprijs van €249 en is verkrijgbaar in de kleuren goud, zilver en grijs.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.