Google Test Nieuwe Mijn Apps-interface In Play Store

Play Store Family LibraryGoogle test momenteel een nieuwe interface voor de “Mijn Apps” pagina in de Google Play Store. Er is onder andere een tabblad ‘updates’ toegevoegd en er is meer informatie per app in te zien.

In de nieuwe interface is meer informatie te zien over updates en geïnstalleerde apps op je toestel. In het tabblad ‘updates’ staan alle apps die nog een update moeten ontvangen. Hierin staat ook hoe groot de update is en wanneer de betreffende update is gepubliceerd.

In het tabblad ‘geïnstalleerd’ staan de apps die je op je toestel hebt geïnstalleerd. Per app zie je hoe groot deze in totaal is en wanneer je de app voor het laatst hebt gebruikt. Hierdoor kan je sneller zien welke apps je weinig gebruikt of veel ruimte in beslag nemen, zodat je deze kunt verwijderen als dat nodig is. Je kan apps sorteren op alfabet, grootte, laatst geüpdatet of laatst gebruikt. Ook staat er naast de app-naam een knop om de app gelijk mee te openen.

Google-Play-Store-Mijn-Apps-interface

Momenteel worden de wijzigingen bij een kleine groep gebruikers getest. De meeste mensen zien momenteel dus nog gewoon de oude interface.

visa [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.