Video Toont Render Van Huawei P10

Huawei-P9-LeicaDe doorgaans goedgeïnformeerde lekker OnLeaks heeft op Twitter een render-video geplaatst van de Huawei P10. Op deze render zien we de aankomende Huawei-vlaggenschip van alle kanten.

Huawei heeft zelf eerder al aangekondigd dat de Chinese fabrikant op 26 februari de Huawei P10 zal onthullen. Eind februari start het Mobile World Congress, waar vrijwel alle smartphonefabrikanten de nieuwste toestellen zullen presenteren.

Geruchten spreken over twee varianten van de Huawei P10, namelijk de P10 en de P10 Plus. Wat precies het verschil zal zijn tussen beide toestellen is nog niet duidelijk, maar vermoedelijk krijgt de P10 een gebogen scherm of meer werkgeheugen.

Op de onderstaande render zien we dat er twee camera’s aan de achterkant aanwezig zijn. Ook zijn de bezels vrij dun en zien we aan de onderkant een USB C-poort, een 3.5mm-aansluiting en een speaker.

De Huawei P10 krijgt waarschijnlijk een vergelijkbare adviesprijs mee als die van de Huawei P9. De P9 koste bij de lancering €599,- en de P9 Plus €749,-. We hoeven gelukkig niet meer heel lang te wachten voordat we het uiterlijk en de specificaties kunnen bevestigen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *