Wiko Introduceert 5 Low-end en Mid-range Smartphones

Wiko WIMHet Franse bedrijf Wiko heeft tijdens het Mobile World Congress in Barcelona verschillende nieuwe toestellen gepresenteerd. In totaal gaat het om vijf smartphones die allemaal vallen in de low-end en mid-range categorie.

De Wiko WIM is met een adviesprijs van €399 de duurste van de vijf toestellen. De WIM beschikt over een metalen frame, een 5,5-inch display, een Snapdragon 626-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte dat kan worden uitgebreid met een microSD-kaart, een 3200mAh accu met Quick Charge 3.0-ondersteuning, een vingerafdrukscanner, een 13 megapixel dual-camera met de Sony IMX2568-sensor aan de achterkant en een 16 megapixel selfie camera. Wiko heeft ook de WIM Lite gepresenteerd. Inplaats van een dual-camera beschikt de WIM Lite over een normale 13 megapixel camera aan de achterkant.

Wiko Upulse

De Wiko Upulse is een 5,5-inch smartphone met een HD-resolutie, een 1,3GHz quad-core-processor, 3GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een 13 megapixel camera aan de achterkant, een 8 megapixel camera aan de voorkant, een vingerafdrukscanner en een 3000mAh accu. De smartphone draait op Android 7.0 (Nougat) en krijgt een adviesprijs mee van 199 euro. Ook van de Wiko Upulse komt een Lite-uitvoering op de markt. De Upulse Lite heeft een kleiner (5,2-inch) scherm.

Wiko Sunny Max

De Sunny Max beschikt over een 4-inch display, een 1,2GHz quad-core processor, een 5 megapixel camera aan de achterkant, een 2 megapixel camera aan de voorkant, dualSIM-ondersteuning en een 2500mAh accu. Volgens Wiko kan er 15 uur worden gebeld voordat de accu leeg is. De smartphone draait op Android 6.0 (Marshmallow) en komt op de markt in de kleuren zilver, goud, navy blauw en antraciet. Een adviesprijs heeft Wiko nog niet gegeven.

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.