Verschillende Video’s Tonen Werkende Samsung Galaxy S8

Samsung Galaxy S8 teaserOp het internet zijn deze week verschillende video’s opgedoken waarin we vermoedelijk een werkende uitvoering van de Samsung Galaxy S8 zien. De details van de toestellen in de video’s komen overeen met eerdere geruchten.

Op de gelekte video’s zien we onder andere het opvallende scherm van de Galaxy S8. Dit scherm neemt namelijk vrijwel de gehele voorkant in beslag. Dit is mogelijk doordat er aan de onderkant geen fysieke knoppen aanwezig zijn. Ook zien we aan de bovenkant een 3,5mm-aansluiting, aan de achterkant een vingerafdrukscanner en vermoedelijk een irisscanner boven het scherm.

Ondanks dat de Galaxy S8 volgens de geruchten beschikt over een 5,8-inch display, is de behuizing niet veel groter dan die van de Galaxy S7. Dit is te danken aan de zeer dunne randen rondom het scherm. De Galaxy S8+ krijgt vermoedelijk een 6,2-inch display.

Volgens de geruchten beschikt de Galaxy S8 verder over een waterdichte behuizing (IP68), een Snapdragon 835-processor, 4GB werkgeheugen, 64GB opslagruimte, een 12 megapixel camera aan de achterkant en een 8 megapixel camera aan de voorkant.

Samsung zal de Galaxy S8 op 29 maart officieel presenteren.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.