Samsung Galaxy S5 Krijgt Nieuwe Beveiligingsupdate

Samsung Galaxy S5De Samsung Galaxy S5 ontvangt nu de maandelijkse beveiligingsupdate van februari. Dit is vrij netjes van Samsung, aangezien de Galaxy S5 al drie jaar oud is.

Samsung heeft in 2015 duidelijk aangegeven dat toestellen van de Zuid-Koreaanse fabrikant tot twee jaar na de lancering updates zullen ontvangen. Na twee jaar worden er dus geen beloftes meer gedaan. Toch kan het soms voorkomen dat oudere toestellen alsnog worden voorzien van een nieuwe update, zoals nu het geval is met de Galaxy S5.

De Samsung Galaxy S5 heeft een update ontvangen die de beveiligingspatch van 1 februari met zich meebrengt. De update is 127MB groot en wordt nu uitgerold in Nederland. De update brengt een aantal beveiligingsverbeteringen en bugfixes met zich mee en zal in fasen worden uitgerold, waardoor het kan voorkomen dat de update nog niet beschikbaar is voor jouw toestel.

Om te controleren of je de update al kunt downloaden ga ja naar “instellingen” -> “toestel-info” -> “updates handmatig downloaden”. Hebben jullie de update al binnen?

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.