“Nokia Komt In Juni Al Met Nieuw Vlaggenschip”

Nokia-6HMD Global heeft tijdens de Mobile World Congress in totaal vier nieuwe telefoons gepresenteerd. Volgens een Chinese bron zijn dit niet de enige toestellen die de fabrikant dit jaar zal introduceren en krijgen we in juni alweer een nieuwe vlaggenschip te zien.

Vorige maand heeft Nokia drie Android-toestellen en een opvolger van de Nokia 3310 geïntroduceerd. Deze toestellen vallen in de categorie low-end en mid-range. Volgens de Chinese bron werkt HMD Global echter ook aan een high-end toestel die in juni gepresenteerd zal worden.

De high-end smartphone komt waarschijnlijk op de markt in twee varianten met verschillende beeldschermformaten. Het toestel zal vermoedelijk worden uitgerust met een metalen behuizing, een Snapdragon 835-processor, 4GB of 6GB werkgeheugen en een 23 megapixel dual-camera.

De kleinere uitvoering zal in China op de markt verschijnen voor omgerekend ongeveer 580 dollar. De grotere uitvoering kost 650 dollar. Omdat het voor het eerst is dat we geruchten horen over een high-end Nokia-toestel raden we aan om dit bericht voorlopig met een flinke korrel zout te nemen.

via [allaboutphones]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.