Microsoft Introduceert Volgende Week Nokia X2

Nokia Teaser Android X2Een teaser op de website van Nokia geeft aan dat het bedrijf over 3 dagen iets nieuws gaat aankondigen. Aangezien de teaser-afbeelding en de teller groen zijn, kunnen we ervan uitgaan dat het bedrijf nu al de opvolger van de Nokia X zal onthullen.

De teaser “Green with Envy” geeft aan dat Microsoft / Nokia op 24 juni iets nieuws zal aankondigen. De groene stijl van de teaser lijkt veel op de teaser van de in februari gepresenteerde Nokia X-serie. We gaan er dan ook vanuit dat het bedrijf nu al een opvolger van dit Android-toestel zal onthullen.

Volgens een eerder gelekte AnTuTu benchmark zal de Nokia X2 beschikken over een 4,3 inch display met een resolutie van 480 x 800 pixels, een  dual-core Snapdragon 200 MSM8x10 processor, 1GB werkgeheugen, 4GB opslagruimte, een 5 megapixel camera en Android 4.3 (Jelly Bean).

De Nokia X is nog niet in de Benelux beschikbaar en het is niet bekend of de opvolger wel hier gelanceerd zal worden. Het toestel is wel te verkrijgen in Frankrijk.

via [techzine]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.