“Zo Ziet De Launcher Van De Samsung Galaxy S8 Er Uit”

Samsung-Galaxy-S8-launcherOver precies twee weken zal Samsung de Galaxy S8 en Galaxy S8+ officieel presenteren. Er zijn echter al verschillende keren foto’s gelekt, waardoor we al zogoed als zeker weten hoe de smartphone eruitziet. Deze week zijn ook verschillende screenshots gelekt, waardoor we ook alvast het uiterlijk van de interface kunnen bewonderen.

De screenshots zijn samen met een lijst app-icons geplaatst op de website Sammobile. De gedeelde afbeeldingen zijn ontdekt in het apk-bestand van de nieuwste versie van de Samsung Smart Switch-app.

Op de afbeeldingen zien we goed hoe Android er op de Galaxy S8 uit komt te zien. De nieuwe “Samsung Experience” schil een zeer simpele interface met iets afgeronde icoontjes.

Samsung zal de Galaxy S8 en S8+ op 29 maart officieel onthullen. De smartphones beschikken volgens de geruchten onder andere over een Exynos 8895-processor, 4GB werkgeheugen, 32GB opslagruimte, een waterdichte behuizing, een 5,8-inch of 6,2-inch Edge-display, een 12 megapixel camera, een vingerafdrukscanner en gezichtsherkenning. Samsung’s nieuwe vlaggenschip is vanaf 21 april verkrijgbaar.

via [androidplanet]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.