Benchmark Toont Dat Samsung Galaxy S8 Krachtigste Smartphone Is

Samsung Galaxy S8Er zijn zojuist twee benchmark tests opgedoken van de Galaxy S8. Uit de resultaten van deze tests kunnen we opmaken dat de Galaxy S8 de krachtigste smartphone ooit is.

De Samsung Galaxy S8 is opgedoken op AnTuTu en op Geekbench. Hier worden toestellen getest op pure kracht, doormiddel van diverse testen zoals het afspelen van grafische zware video’s en het laten uitvoeren van berekeningen. Uiteindelijk komt hier één getal uit die te vergelijken is met andere toestellen. Op AnTuTu krijgt de Galaxy S8 een score van 205.000 punten, dat is een stuk meer dan de 182.000 van de huidige nummer 1, de iPhone 7. Met 162.000 staat de OnePlus 3T momenteel op de tweede plek.

Op Geekbench worden de scores op een andere manier uitgerekend en staat de Huawei Mate 9 momenteel bovenaan. Op Geekbench is de Galaxy S8 opgedoken in twee verschillende uitvoeringen, één met een Snapdragon 835-processor en één met Samsung’s eigen Exynos 8895-chip. De uitvoering met de Snapdragon-processor krijgt een score van 6084, dit is net iets minder dan de Huawei Mate 9. De uitvoering met de Exynos-processor krijgt echter een score van 6375, waarmee de Galaxy S8 de eerste plek inneemt.

Geekbench Galaxy S8

In Europe zal Samsung waarschijnlijk de uitvoering met de Exynos-chip uitbrengen. Of de Galaxy S8 ook daadwerkelijk de snelste zal zijn hangt af van hoe goed Samsung de software heeft geoptimaliseerd. We hoeven nog maar negen dagen te wachten tot de officiële introductie.

via [AW]

Redactie Androidics.nl

Beheerder Androidics.nl. Gadget en Android liefhebber. Favoriete telefoon: Xiaomi Mi Mix 2.

Lees ook...

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.